Gewaardeerde klant, nog even een
paar puntjes op de i!

Bestellen

Voordeelhaardhout maakt het u graag zo gemakkelijk mogelijk. U bestelt het hout en aantal pallets van uw keuze eenvoudig door het in het winkelwagentje te zetten. Er is natuurlijk gelegenheid uw bestelling nog eens te corrigeren. Na de plaatsing van uw order, sturen we u een bevestigingsmail.

Prijzen

Al onze prijzen zijn inclusief BTW.

Betaal mogelijkheden

Veiligheid is een groot goed! Daarom kunt u bij ons betalen met Ideal, Mastercard en Visa, overboeking en onder Rembours is ook mogelijk. Gemak dient de stoker, vinden wij bij de Haardhout Handelaar.nl

Levering

Gratis levering door geheel Nederland. Alleen voor bezorging op de Waddeneilanden brengen wij verzendkosten in rekening. Door onze samenwerking met een transporteur met een fijnmazig netwerk zijn wij in staat betaalde bestellingen vóór 17.00 uur de volgende werkdag reeds te bezorgen. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan wordt op de werkdag erna geleverd.

Liever bezorging op een andere dag? U kunt uw gewenste dag van bezorging invullen in het opmerkingen vakje tijdens uw bestelling. Of bel en dan kunnen we even overleggen wanneer het u uitkomt.

Mocht u niet aanwezig zijn op het tijdstip van levering, dan nemen wij contact met u op om een nieuwe leverings afspraak te maken.

Retourneren / Bedenktermijn

U kunt de door u bestelde producten binnen 30 dagen retourneren naar het bezoekadres van Voordeelhaardhout. Naast het aankoopbedrag krijgt u ook de verzendkosten terug bij retour. Terugbetaling van het aankoopbedrag minus  de verzendkosten van de heenzending vind plaats binnen 30 dagen.

Bestellingen volgen

Heeft u een account bij ons, dan kunt u de status van uw besteling volgen.

Klachten

Heeft u een klacht over een product of onze dienstverlening, laat dat ons gerust weten via [email protected] Wij zullen dan binnen  14 dagen de klacht inhoudelijk beantwoorden, conform de  algemene voorwaarden.

          Contact : contactformulier

Algemene voorwaarden

          Algemene voorwaarden PDF

Privacy Policy

Voordeelhaardhout

Wij vlammen voor u

click here