Voordeelhaardhout.nl voor uw openhaardhout in Rotterdam

Bent u op zoek naar een betrouwbare handelaar voor uw haardhout in Rotterdam en omgeving voor top kwalieit ovengedroogd openhaardhout? Wanneer u voor 17 uur besteld, dan leveren wij al vanaf de volgende werkdag, of elke andere door u gewenste werkdag.

 

Openhaardhout kopen in Rotterdam

Wij zijn actief met het leveren van openhaardhout in Rotterdam en omgeving en de rest van Nederland. Wij leveren sinds 2009 haardhout door heel Nederland. Al het hout is ovengedroogd en wordt strak gestapeld in pallets bij u afgeleverd. Ok in de binnenstad van Rotterdam kunnen wij 1 kuubs en 2 kuubs pallets haardhout leveren. Wij komen met een city trailer naar Rotterdam en kunnen dan het laatste stukje met een palletwagen (pompwagen) bij uw hout op de juiste plek zetten.

Openhaardhout direct te stoken in Rotterdam

Wanneer u in Rotterdam of omgeving woont en direct wilt gaan stoken met gedroogd hout dan bent u bij ons aan het goede adres. Al ons openhaardhout is ovengedroogd, zodat u meteen uw openhaard of houtkachel kan stoken, zonder dat uw buren in utrecht last hebben van rook. Ovengedroogd haardhout geeft namelijk nauwlijks rook en is daarom ook minder schadelijk voor het millieu. Het hout is verder schoon en zonder schimmels. Het drogen gebeurd in een grote ruimte waarin de pallets worden gezet, de temperatuur wordt verhoogd naar 80 graden, hierdoor verdamt het water en gaan alle schimmels en ongedierte dood. Ons haardhout hoeft u niet langdurig op te slaan in een houthok om het te laten drogen, dit scheelt ook weer ruimte in uw tuin in Rotterdam en omgeving.

Lekkere warmte bij de houtkachel in Rotterdam

Wanneer u lekker de openhaard of houtkachel stookt met ovengedroogd openhaardhout van voordeelhaard.nl , geniet u heerlijk van de warmte en de vlammen en de daarbij behorende sfeer. Of u nu eiken, essen, berken of beuken haardhout stookt, elk haardhoutsoort heeft zo'n zijn eigen kenmerken. U kunt dit vinden in de product omschrijving.

Openhaardhout prijzen in Rotterdam

Prijs openhaardhout Rotterdam. Dit is een zoekterm die vaak gebruikt wordt op het internet. De prijzen van haardhout, zijn lastiger te vergelijken, omdat het vaan een aantal dingen afhangt, zoals:

• ovengedroogd of nat of natuurlijk droog

• strak gestapeld of los gestort (vuist regel 2 kuub gestapeld = 3.5 kuub los gestort)

• afhalen of bezordg

• eiken, essen, berken of beuken hout soort

 

 

 

click here