Witte Pellets ENplus A1 15 kg pallet a 33 zakken

Witte Pellets ENplus A1 15 kg pallet a 33 zakken

Witte Pellets ENplus A1 15 kg pallet a 66 zakken

De witte pellets ENplus A1 zijn gemaakt van 100% kernhout, hierdoor komen de pellets aan de witte kleur.

€ 379,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
TPW10100-1

Houtsoort: De witte pellets ENplus A1 zijn gemaakt van 100% kernhout. Dit is het kernhout van essen, eiken en beukenhout. Hierdoor komen de pellets aan de witte kleur. Bij de productie is uitsluitend A-kwaliteit hout gebruikt. Dit betekend dat er geen schors en/of spint in is verwerkt.

Certificering : De ENplus certificering is een Europees certificatiesysteem. ENplus bestaat uit drie verschillende klassen: ENplus A1, ENplus A2 en ENplus B. De klasse ENplus A1 stelt de strengste eisen. De pellets met een ENplus A1 certificatie, vallen binnen vastgestelde waarden. Door de hoge presentatie-eisen en strenge voorwaarden aan de leveringen wordt de kwaliteit van de pellets gewaarborgd.

Levering: Leveringen boven de €20 worden gratis geleverd. Besteld u voor 16:00, dan wordt uw zending de volgende werkdag geleverd. Wenst u een anderen leverdag? Dan kunt u dit tijdens het bestelproces aangeven. Bent u niet thuis op het moment van levering? Laat ons dan tijdig weten waar wij de pallet mogen plaatsen.

Meer informatie
Vochtigheidspercentage onder de 10%
Lengte blokken 11 mm
Doorsnede blokken 6,1 mm
Inhoud incl. pallet 66 zakken (15 kg per zak)
Gewicht 990 kg
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Witte Pellets ENplus A1 15 kg pallet a 66 zakken
Jouw rating
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!
click here